Scent of Woman Korean Drama

Salam semua...

COMING TO ONE HD 30th NOVEMBER 2011


Drama dari SBS channel yang disiarkan setiap hari Sabtu dan Ahad dan mungkin akan ditayangkan di saluran One HD tidak lama lagi.Drama ini mengisahkan tentang seorang perempuan bernama yang menghidap penyakit dan tahu bahawa dia tidak akan hidup lama.Dia mengambil keputusan untuk berhenti kerja dan menghabiskan masa-masa terakhir dengan aman.

Drama ni dah habis ditayangkan di Korea dan rating untuk drama ni agak tinggi,mungkin disebabkan jalan cerita dan barisan pelakon yang hebat seperti Lee Dong Wook yang pernah berlakon dalam drama hit My Girl dan Kim Sun Ah yang pernah berlakon dalam drama My Lovely Sam Soon.

Superb storyline drama ni,setiap episode mesti heroin menangis.OST drama  ni rasanya satu je yang best.Tajuk OST yang best tu You Are So Beautiful oleh Junsu JYJ.Jom dengar sikit.


p.s : heroin drama ni kelakar sebab ada jugak scene kelakar even tengah sedih-sedih

Comments

  1. salam, nak tanya.. tau dak kat mana nak download drama korea?

    ReplyDelete
  2. sonem'sia : selalu nye dwld gne torrent dekat d-addicts.com..kalau yg dwld biase bnyk je..tapi kne pandai cari yg better quality lah.. =]

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Subway Pertama di Melaka