MTV Nusantara : Falling in Love - Siti Nurhaliza

Salam semua...


Rasanya ramai dah tahu yang Datuk Siti dah pun melancarkan album Inggeris yang pertama bertajuk All Your Love dan salah satu daripada lagu didalam album tersebut,beliau telah berduet dengan Sean Kingston.[hebat jugaklah tu]

Album tersebut mengandungi mempunyai 10 buah lagu dan yang menariknya semua lagu tersebut dalam bahasa Inggeris.Video clip untuk lagu Falling In Love akan mula ditayangkan di MTV Nusantara dari 13-19 Oktober 2011.Bagi sesiapa yang nak tengok kat TV bolehlah bukak rancangan MTV Nusantara.

Dan bagi sesiapa yang tak subsrcibe channel tersebut.Diselitkan jugak video clip kat bawah ni,tengoklah =]



Best tak?Walaupun simple sebab tak perlu tukar baju dan sewa set-set yang gempak bagai,Siti just buat dekat depan pusat beli belah dengan peminat je.Untuk album terbaru ni nampaklah effort Siti nak pasarkan kat luar negara sebab buat album english kan. Salute sebab berani buat album full english.Satu lagi yang gempak pasal album terbaru ni,selain jual dekat kedai-kedai muzik,Siti jugak jual album iTunes.

Nak tengok lagi besar kat TV bukaklah rancangan MTV Nusantara okay =]

Comments

  1. sgt minat siti nurhaliza..
    tapi tak suka video clip nieyh...

    ReplyDelete
  2. lelaki ini : nape.sebab simple sgt ke?hehe..
    peah : boleh pergi kan layan lagu ni..hehe.. =]

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Subway Pertama di Melaka