Ujian Penglihatan Mata,Rugi tak buat.

Salam semua..

Disebabkan dekat facebook je kita boleh share dengan kawan,kat sini kena buat post baru.Siapa-siapa yang bosan tu bolehlah tengok-tengok entry ni.

Gambar ni mereka-mereka kata untuk Japanese eye test.Kira untuk mata orang yang tak ada kelopak mata.Bahasa pasar SEPET.Mesti korang tak dapat bacakan.Kalau nak baca sila tarik mata korang jadi sepet.Tak pun kecik kan mata korang.Cepat-cepat.nampak tak??






Dah boleh teka tak apa yang ditulis..hehe.
Kat bawah ni suka-suka je.First time tengok mesti tak dapat baca.




Comments

  1. Waahh!!
    Cool la yg dua atas tue!! XD

    ReplyDelete
  2. razil..tu lah pasal..camne dorg boleh discover ek..
    penulis maya..tau takpe.. =]
    sha..cool kan.yg tak coolnye.kne sepetkan mate..hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Subway Pertama di Melaka