Sam Tsui artist Youtube yang best.

Salam semua...

Siapa kenal Sam Tsui.Dia merupakan salah seorang artis Youtube yang popular kerana banyak cover yang dibuat mendapat perhatian penonton Youtube dan setiap cover yang dibuat best.Sam Tsui ni dah lama jugak jadi artis Youtube dan dulunya dia collaborate dengan Kurt untuk mengeluarkan cover tapi baru-baru ni dia telah membuka account Youtube dia sendiri.

Ni lagu yang paling popular yang pernah dia cover iaitu lagu Just A Dream oleh Nelly dan telah dilihat sebanyak 37 juta +..



Ni antara cover yang best kalau nak compare dari artis asal yang nyanyi.[pendapat sendiri okay]

Nak tengok cover dia yang banyak-banyak tu boleh pergi web page youtube dia sendiri =]

Comments

  1. berbakat..

    btw, syuk cek hmtl semula dan buang code yang ada alamat firdauskasim ye.

    ReplyDelete
  2. berbakat.

    syuk,tengok code dan padam address firdauskasim ya.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Subway Pertama di Melaka