K-pop semakin dipandang oleh penggemar muzik dunia

Salam semua..

Sekarang ni makin menjadi-jadi pula K-pop bukan saja dekat negara Asian tapi orang barat pun ramai dah mula pandang dengan lagu-lagu k-pop.Yang paling terbaru sekali tentang muzik video Girls Generation atau pun SNSD.Mereka baru je mengeluarkan album terbaru mereka The Boys dan dikeluarkan dalam 2 versi iaitu Korea dan English.

Dan jumlah viewer untuk MV mereka untuk minggu ini mencecah 12 juta dalam masa satu minggu.Dan mereka berada di tempat ketiga selepas LMFAO dan Justin Bieber.



Kalau nak dibandingkan dengan tempat pertama dan kedua tu,memanglah jauh sangat beza tapi bayangkan 12 juta viewer untuk lagu bukan bahasa Inggeris.Kan dikira hebat tu.Walaupun tak berapa nak paham sangat bahasa mereka.Still berjuta-juta viewer.

Saje nak kongsi.

sumber..allkpop

Comments

  1. huuuu.. dah tak minat Kpop la...
    tataw nape... :(

    tp still nak dgr lagu bru dorg nie... huhuhu XD

    ReplyDelete
  2. camne boleh tak minat tu..tgk MV dorg.cun habis... =]

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Subway Pertama di Melaka