RIP Steve Jobs (1955-2011)

Salam semua..

Hari ini dunia dikejutkan dengan kehilangan seorang genius teknologi yang telah mempopularkan telefon pintar kepada dunia. Beliau merupakan pengasas syarikat gergasi Apple iaitu syarikat yang popular dengan gadger seperti iPhone,iPad dan iPod.


Beliau meninggal akibat kanser pancreatic dan kehilangan beliau merupakan satu kehilangan besar dalam industri teknologi.Berikut merupakan sedikit kata-kata daripada Steve Jobs


I want to put a ding in the universe.

‎If you haven’t found it yet, keep looking. Don’t settle. As with all matters of the heart, you’ll know when you find it. And, like any great relationship, it just gets better and better as the years roll on.

Design is not just what it looks like. Design is how it works.



Sebagai tanda memperingati beliau.Google telah metelakkan nama beliau di homepage Google

 

Comments

  1. Suka kata2 mendiang.

    Orang hebat ni kata2 diorang pun hebat.

    P/s: Syuk baru jumpa ek entri penghargaan kawan2 blog tu. Nampak sangat tak ikuti perkembangan blog Sha. Nak majuk la. Lalala~

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Good Daughter, Hana Korean Drama