Saya nak edit blog percuma

Salam semua....


Saya nak edit blog percuma sebab blog saya berat kalau orang nak datang nak baca dan kemungkinan orang tutup blog ni agak tinggi.Cuba tengok kalau tak percaya.

kan berat tu.150 KB.Dah try kurangkan berat blog ni.Tapi tak berjaya jugak.So,ni peluang TERBAIK untuk kurangkan berat yang nampak simple tapi berat T__T

Comments

  1. waaa berat kah.....kena buat sesuatu tu kan

    ReplyDelete
  2. C Ayob : berat jugak lah kirenye
    man : bace kat blog2 lain..selalu nye bawah 100KB baru ideal =]

    ReplyDelete
  3. Syuk, Sha rasa Syuk kena tetapkan 3 entri sahaja utk satu halaman.

    blog Syuk ada 4 entri dalam 1 page.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Good Daughter, Hana Korean Drama