HASRULHASSAN.COM - Inilah Blog Saya

Salam semua..





Cuba ceritakan bagaimana anda boleh bermula membuat blog, dan siapakah yang mendorong anda untuk terus berblog. Nyatakan beberapa orang blogger yang memberikan semangat untuk anda terus berblog.

Baca selengkapnya: Segmen: Inilah Blog Saya | HASRULHASSAN.COM™
Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial Share Alike



Okay,mula berblog tahun 2009 tapi masa tu belum aktif sangat sebab duduk asrama,so nak update blog pun susah masa tu.Awal tahun 2010 baru agak giatlah buat entry.Macam mana boleh berblog ek?Mungkin masa tu sebab tengok kawan kot.So,terasa macam best je buat blog ni.hahaha.


Pendorong,macam tak ada je.Diri sendirilah yang bagi dorongan untuk berblog ni.Blogger yang bagi semangat,mungkin ada seorang ni.Sebab dia je lah yang dah jadi macam kawan rapat dalam dunia blog ni sebab selalu jugaklah dia singgah blog ni walaupun entry tak seberapa.Selalu bagi komen membina.Dia adalah akak Sha [akak rasanya.hehe sebab baca entry dia gaya dah lama masuk U].


Sekian.


p.s: dah 2 kali join segmen HH ni.Dapatlah jugak tambah viewer =]   Thanks HH.

Comments

  1. salam ukhwah..dtg follow cni..dr segmen HH. jemput ke blog saya =)

    http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2011/10/segmen-hasrulhassancom-inilah-blog-saya.html

    ReplyDelete
  2. Saya singgah dari segmen Hasrul Hassan jugak :)

    http://salwaismail.blogspot.com/2011/10/hasrulhassancom-inilah-blog-saya.html

    ReplyDelete
  3. ryn singgah cnie dari segmen same..
    hehe..teruskan b'blogging !
    btw, ryn sudaa follow cnie
    meh jengah blog ryn pulakk..

    ReplyDelete
  4. Jalan-jalan ambik angin lepas keje dr segment HH.

    blog #13, list #1.

    miles to go...how far more?

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan daripada Kancil...

    wah...kerana kawan asyik berblog barulah kembali aktif berblog...apapun banyak benda kamu dapat melalui blog nie kan...

    kalau sudi datanglah ke blog kancil

    http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/segmen-bk-inilah-blog-saya.html

    ReplyDelete
  6. Singgah dr segmen yg sama...

    http://masrinasidek.blogspot.com/2011/10/segmen-inilah-blog-saya.html

    ReplyDelete
  7. Salam, Lina datang dari segmen yang sama. Selamat berkenalan! http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/hasrulhassancom-inilah-blog-saya.html

    ReplyDelete
  8. OWH..NEWBIE lagi...
    keeping blogging dear...
    jgn putus asa taw..btw...u ada peningkatn nie dlm dunia blog...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Subway Pertama di Melaka