Semester 3 berakhir!!!

Salam semua..


Setelah 3 minggu bertungkus lumus untuk menghadapi FINAL exam,akhirnya habis jugak paper pagi tadi. Lepas ni cuti sebulan lebih,mula-mula rasa macamnak kerja,tapi takut sekejap sangat.So duduk je lah kat rumah menghadap laptop.Lepas ni bolehlah update blog tiap-tiap hari.Makin slow dah rasanya.Orang pun tak ramai yang datang tengok blog ni.Bagi sesiapa yang datang singgah blog ni terima kasih dan jasa mu di kenang.

By the way,follower dah nak hit 400.Tak sangkalah.Blog ni tak ada apa sangat pun =p

Comments

  1. Tahniah.

    tak lama lagi habis belajar dan konvo =)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Good Daughter, Hana Korean Drama