Get Backlinks



Entry ni khas untuk Mrdaha...

Untuk sesiapa yang tak kenal dia,dia ni rajin bagi tips pasal increase traffic dan lain-lain.Syuk baru je follow sebenarnya tapi macam-macam benda pasal nak increase traffic blog semua belajar kat sini,gambar dengan keyword boleh tingkatkan traffic blog.Tengoklah page rank dia.. 3 tau..syuk 0 baru.So,tak rugi kalau korang bukak page dia & grab backlink dia.Kita guna konsep give and take okay.

Again,siapa-siap yang belum tengok blog dia.Silakan untuk pergi ke blog dia dan jangan lupa follow.Tak rugi pun korang follow dia,korang lagi dapat benefit..

Sekian.. =]

Comments

  1. wahh..menarik2...skrg jgk pergi terjah ke sana.hihi. =))

    ReplyDelete
  2. Hye, thanks buat entry khas utk aku..

    Tapi aku jumpa blog ko dekat live search analysis dan bukan dekat komen.

    Ko lupa tinggalkan komen ke kat bawah tu? sila check balik ye. Tak larat nak check analysis traffic selalu bro. Hu3.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Only Love Korean Drama