Ini Anwar Hadi semakin dikenali ramai!!!!

Salam semua...



Entry kali ni pasal seorang hamba Allah yang bernama Anwar Hadi.Semua kenal tak Anwar Hadi??Rasanya dia tengah hangat sekarang ni.Buat yang tak kenal lagi dia salah seorang youtube user yang tengah naik kat Malaysia ni.Dia ni macam Ana Raffali ke?Tak pun,dia ni pun macam berblogging jugak cuma dia guna cara lain iaitu video logging atau nama pendeknya vlogging.Walaupun dia ni baru ada berapa post video dekat youtube,9 video specifically tapi viewer dah 90000+ dan subscriber dia dah 1380.Yang bestnya pasal video-video yang dia post,dia post pasal isu semasa kat Malaysia ni dan yang paling syuk salute pasal dia..Dia speaking berhabuk lah seyh.Seronok betul kalau dapat speaking macam dia ni.Tapi kalau dia cakap Malay pun best sebab dia ada loghat Kedah.Tak nak cakap banyak lagi, korang tengoklah sendiri video Anwar Hadi ye.Syuk tunjuk video dia yang paling ramai orang view.


setakat ni dah 40000+ viewer


ni second highest viewer & dia speaking

Minat?Nak subscribe Anwar Hadi.Tengok channel dia IniAnwarHadi

Comments

  1. kelakar dan kreatif la dia..

    nak jugak jadi mcm dia: speaking.. mata biru u.. hehe~

    ReplyDelete
  2. sape taknak jadi macam dia..berhabuk speaking..huhu

    ReplyDelete
  3. dia memang best. suka suka.
    pasni kita tunggu video dia live dari sydney plak.

    ReplyDelete
  4. hahaha..memang tak leh blah videw eeww tu..hihihi..and yes, memang sedap dengar dia speaking..smooth je..

    Tolong boleh :Anwar Hadi | 1st time tengok terus suka & gelak tak hengat!

    Jom skodeng : Kami & Swiss, Apa Cer?

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Samsung Galaxy S2 terjual sebanyak 10 juta unit