Forbes Korea 40 Power Celebrity

Salam semua...


Forbes Korea ada keluarkan list 40 Power Celebrity dalam edisi bulan March.Jom kita tengok siapa artis yang power kat Korea ni.

#1 SNSD
#2 Park Ji Sung
#3 Kim Yuna
#4 Lee Seung Gi
#5 2PM
#6 Yoo Jae Suk
#7 Lee Chung Yong
#8 2AM
#9 Choo Shin Soo
#10 Kang Ho Dong
#11 Lee Hyo Ri
#12 Yoon Shi Yoon
#13 Rain
#14 Park Joo Young
#15 Shin Min Ah
#16 Super Junior
#17 Won Bin
#18 Hwang Jung Eum
#19 Kim Hye Soo
#20 Go Hyun Jung
#21 Kang Dong Won
#22 Lee Dae Ho
#23 Park Tae Won
#24 Lee Na Young
#25 Jang Dong Gun
#26 Shin Se Kyung
#27 Lee Kyung Gyu
#28 Big Bang
#29 Lee Min Jung
#30 Choi Kyung Ju
#31 2NE1
#32 Hyun Bin
#33 Bae Yong Joon
#34 Moon Geun Young
#35 Lee Min Ho
#36 Han Hyo Joo
#37 Kim Tae Hee
#38 Park Chan Ho
39# Park Myeong Soo
#40 Beast
 Merah - Artis
Hijau - Pelakon
Biru - Atlet
Pink - TV Host 

Pelakon-pelakon memonopoli carta ni sebab banyak drama yang korea buatkan.Artis pun boleh tahan banyak,Girls Generation number 1.2pm dengan 2am pun ada jugak.Atlet pun ramai jugak,Park Ji Sung [pemain bola sepak M.U number 2.Memang famous worldwide kot dia tu.Number 3 Kim Yuna,untuk sesiapa yang tak tau,dialah pemenang pingat emas untuk acara skating.Number 4 hero My Girlfriend is Gumiho,dia ni pun penyanyi jugak.Dan yang seterusnya korang google ye.Tak habis 1 entry nak cerita setiap orang. =]

Comments

  1. 사이트 ✻ romlah : kim tae hee berpengaruh kot..
    Addam : big bang da lame tak buat comeback.sbb tu jauh..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Subway Pertama di Melaka