Born This Way : Lady Gaga,Cover Mana yang Best

Salam semua...


Siapa tak kenal Lady Gaga?Semestinya korang semua kenal dia kan.Straight to the point,Lady Gaga ni ada keluarkan single terbaru dia yang bertajuk Born This Way.Boleh tahanlah lagu dia ni,disebabkan gaya yang pelik,orang ramai notice dia dan senanglah kalau dia keluarkan lagu baru.Orang semua tertanya-tanya,lagu apa pulak dia buat.Lagu ni debut kat billboard nombor 1 dan kat youtube dah 10 juta lebih dengar lagu dia ni.Sesiapa yang belum dengar bolehlah dengar lagu ni.


 

Kalau ambil secara positif,lirik dia tu bolehlah dikatakan untuk bagi semangat untuk jadi diri sendiri.Bacalah lirik dia ni...


I'M BEAUTIFUL IN MY WAY
'CAUSE GOD MAKES NO MISTAKES
I'M ON THE RIGHT TRACK BABY
I WAS BORN THIS WAY

DON'T HIDE YOURSELF IN REGRET
JUST LOVE YOURSELF AND YOU'RE SET
I'M ON THE RIGHT TRACK BABY
I WAS BORN THIS WAY

Okay!Back to the topic,setelah diselongkar youtube tadi,ada ramai orang yang buat cover untuk lagi ni dan semuanya best.Ni antara yang syuk suka dengar..

 
 Ni yang paling best dan paling ramai viewer!!!
 
My second choice..
 
yg ni cam menarik..
 
yg ni lady gaga sendiri tweet tadi.boleh tahan.dari 3000+ viewer naik sampai 10000+

Macam mana cover mereka ni,ada yang sebenarnya kira artis youtube,best dengar diaorang nyanyi kadang-kadang kalau nak compare dengan penyanyi asal.Pilih yang mana korang suka...  =]

Comments

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Samsung Galaxy S2 terjual sebanyak 10 juta unit