Ekspo Perdagangan Islam 2011

Salam semua...

Pagi tadi sempat pergi ekspo perdagangan islam 2011 dekat Masjid Al-Azim.Pergi dalam pukul 11 pagi and time sampai tu memang penuh kereta kat carpark,so terpaksa parking dekat hospital.Ramai jugak orang yang datang kat ekspo sebab ada acara untuk tadika,ramailah parents yang datang untuk tengok anak-anak mereka.

Ekspo ni dibuat sempena Maulidur Rasul.Banyak booth yang ada kat ekspo ni booth kereta,bank,buku-buku,makanan kesihatan sampailah makanan biasa.Meriahlah ekspo tu,kalau kat perkarangan masjid tu ada bukak booth untuk derma darah dan itulah sebab syuk pergi ekspo tu,untuk derma darah.Bukan syuk yang derma,teman abang sedara derma.Belum sampai seru nak mendermalah.

Ekspo ni berlansung dari 11 Februari sampai 15 Februari.Jadi kepada warga Melaka yang berdekatan,bolehlah hadir memeriahkan .Sempat lagi ni nak pergi.Nak snap gambar tadi tak sempat pulak.

Comments

  1. dah cantik da , tapi kat melaka tu yang tak cantik tu . huhu :(

    ReplyDelete
  2. zyash : ajak la kawan dtg..
    af : nape plak tak cantik.oklah..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Samsung Galaxy S2 terjual sebanyak 10 juta unit