Happy Valentine's Day : My Version

Salam semua...

Rasanya semua orang tahu hari ni hari apakan?14 Februari.Mestilah Valetine's Day ataupun hari kekasih.Ramai ke pasangan-pasangan yang diluar sana meraikan hari ni?Tengok kat shopping complex memang banyaklah hadiah-hadiah untuk valentine's day.So,kepada yang menyambut Valentine's Day tu selamatlah menyambut okay!




Kembali topik asal,Valentine Day's : My version.Tahun ni terasa nak sambut pulak valentine day ni.Nak sambut dengan siapa?

DENGAN
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 .
.
.
.
.



Baru je download game ni sebab ada tengok review game ni kat internet,Angry Birds Seasons : Valentine's Day.Untuk perminat setia Angry Birds yang belum download,silalah downlaod sebab yang ni pun boleh tahan jugak.Sambut dengan burung-burung yang ada dalam handphone je.huhuhu.Sebenarnya nak cerita pasal game ni je pun,takda nak cerita pasal Valentine's Day,tapi sebab game ni pun pasal Valentine's Day,sekali jalan.

Comments

  1. Suka beli bunga hidup masa ni murah!! tap x de kaitan nak sambut Valentine pon

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Only Love Korean Drama