Tree of Heaven : Korean Drama

Salam semua..


Drama ni sebenarnya agak lama dah,tahun 2006 tapi syuk baru tengok sebab ambil daripada senior.Cerita ni sangat mengharukan,boleh kata setiap episode nak sedih je.Walaupun 10 episode je,tapi sangat best cerita ni.Okay sinopsis dia pasal hero ni kena ikut bapak dia pergi jepun sebab nak tinggal dengan family baru dia,heroin ni pulak nak kenal dengan abang tiri dia tapi susah sangat sebab abang dia ni tak bercakap.Nak dijadikan cerita,mereka jatuh cinta akhirnya dan bermula drama tersebut.







Lee Wan sebagai Yoon Suh




Park Shin Hye sebagai Hana


Uchida Asahi sebagai Fujiwara Ryu


Asami Reina sebagai Maya

Kalau perasan 2 orang dari korea dan 2 orang lagi dari Jepun.Diaorang buat drama ni sebagai hubungan bagai antara 2 negara kot.Lagipun drama ni ditayangkan kat SBS dengan Fuji TV.Untuk peminat drama-drama sedih ni,disarankan anda tengok drama ni okay!

Seperti biasa drama ni kalau nak tengok online,kat mysoju tak pun epdrama [tempat yang selalu syuk tengok]

Untuk OST drama ni pun memang best untuk didengar,sesiapa yang berminat.Boleh download kat sini.OST Tree of Heaven.

Siapa yang was-was lagi bolehlah tengok trailer[tapi bukan real trailer].


Comments

  1. wan mula minat tgk cerita korea bila tgk drama my Girl..a nice story..nk try tgk gak la drama ni..memang drama korea the best..

    ReplyDelete
  2. Hee...citer ni memang besh..tapi kiz suka jugak tengok citer 71 into the fire..citer perang-perang tapi siyes besh gile...cite korea jugak..

    Jom sini,
    Shameena..Silky satin shawl

    ReplyDelete
  3. wan : my girl best..heroin dye [le da hae] gle lawa..
    kizz : belum tgk pulak cerita tu..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Only Love Korean Drama