SAYA PON BLOGGER JUGA ! SAYA BANGGA !!


Kerjaya / pelajar .. IPT mana ?
Syuk pelajar UiTM Lendu,Melaka
Usia blog anda?
Baru 1 tahun lebih tapi dulu tak banyak post blog,semenjak dua menjak di barulah bergiat nak menulis.

Tujuan utama anda berblog?
Tujuan utama nak kongsi apa-apa info terutamanya pasal benda yang syuk suka atau pun pasal hidup syuk yang boleh diceritakan

Sumber insiprasi anda?
Kalau nak list memang banyaklah blogger yang syuk admire.Nak lebih specific Ben Ashaari sebab rajin buat segment & dari situ orang banyak visit page ni.Untuk blogger-blogger yang banyak buat entry pasal tips2 blogging contohnya Mrdaha dan lain-lain blogger.

Blog yang senantiasa dalam kepala anda??? Mestilah blog sendiri.Nak tengok,ada orang follow ke,ada orang komen ke.huhu.Rasa macam takde,siapa yang update selalu.Tulah yang selalu syuk pergi.

Jika anda terpilih untuk berada dalam sesebuah majalah , siapakah blogger yang akan anda beritahu dahulu mengenainya ..
Sebenarnya tak tahu nak cakap pasal siapa,tapi mestilah cakap pasal blogger yang top kan.Ben Ashaari sebab selalu sangat buat segment..

Isu paling best pernah anda ceritakan dalam blog anda .. jika ada 
Setakat ni memang tak adalah isu-isu yang best ke..sebab semua tulis sebab suka-suka.Tak taulah bagi orang yang baca cakap ada isu best kat page ni.

Isu paling teruk anda dikritik dalam penulisan anda .. Ceritakan bagaimana anda menanganinya , jika ada . Yang ni pun tak ada jugak.Kalau yang teruk tu,entry yang tak ada orang komen la rasanya.huhu.

Jika anda sudah dikenali di dalam dunia blog, bagaimanakah caranya anda  membantu blogger blogger baru ?
Nak buat segment,buat contest dan lain-lain supaya blogger-blogger baru boleh join.Kalau pandai bagi tips,boleh la sekali buat tutorial untuk blogger baru.

Pesanan buat blogger blogger baru ..
Meriah-meriahkan lah dunia blogger dengan cerita-cerita yang menarik hasil korang semua[wah,macam dah tua sangatlah usia blog ni]


Sekian =]

Comments

  1. ske plak ko ea jwab soklan soklan cmni. HAHA

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen enchek Ben~ jemput ke blog saya~

    www.sunahsukasakura.com :)

    ReplyDelete
  3. woo syuk, dapat rank pertama dr bro ben. jeles ni.. haha~

    ReplyDelete
  4. hehe , saya pun join juga segmen nie . seronok kan ^_^

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Only Love Korean Drama