100th follower dah..yeah!!!

Salam semua..





Hari ni sangat gembira ye sebab follower sudah cecah 100.[baru 100 padahal,nak kecoh].Orang yang ke 100 tu blog dia private pulak,so tak boleh bukak without permission.Takpe,nak jugak buat entri ni.Sebenarnya dah buat blog ni sejak 2009 lagi,cuma tak aktif je menulis.Tahun ni baru start aktif menulis sebab tengok ramai orang kat dalam dunia blogging ni.Rasa macam best pulak.Purpose buat blog ni nak menulis pasal hidup,tapi disebabkan kurangnya darah penulis kat dalam badan ni,jadi buat lah entry apa-apa yang termampu terutamanya pasal apa yang syuk suka.



Rasa macam banyak lagi benda nak kena belajar pasal blog ni,macam nak tukar template sebab rasa macam berat sangat blog tu,susah orang nak view blog.Tapi susah nak cari template yang simple tapi cool.Ada sesiapa yang ada suggestion?Kongsilah kat syuk ni,baru nakberjinak-jinak dalam dunia blogging ni.Ke sesiapa yang ada komen pasal syuk punya blog ni,silakan komen.I'll take as a learning process.Haruslah kita beri pendapat supaya seseorang tu boleh improve blog dia.So,ringan-ringankan tangan taipkan pendapat korang semua ye.[Macam ada pulak yang nak baca entry ni]


Hope lepas ni makin bertambahlah follower dekat blog ni.

Comments

  1. hee :) sorry sbb private kan sekarang nie :)
    haha,,but suke lahh sbb fie org dye,,haha :D
    semoga maju berblogging yeah ! ^_^

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Only Love Korean Drama