Secret Garden

Salam semua..



Another korean drama.Drama ni dah habis tayang kat korea hujung bulan lepas.Tapi kat channel ONE HD belum habis lagi.Jalan cerita drama ni sangat interesting sebab diaorang akan bertukar badan,maknanya hero akan pergi ke badan heroin dan sebaliknya.Rating drama boleh tahan tinggi jugak.Pelakon-pelakon pun best jugak


 Hyun Bin sebagai Kim Joo Won



Ha Ji Won sebagai Gil Ra Im

Yoon Sang Hyun sebagai Oska

Kim Sa Rang sebagai Yoon Seul
Nilah barisan watak utama dalam drama ni.Watak-watak yang tak berapa nak utama lah.Nak cerita sikit,dia punya OST BEST.Hero drama ni ada nyanyi satu lagu tajuk That Man.Memang number 1 kat chart.Nak dengar.Jom

 

Best?Nak download?kat sini. Hyun Bin - That Man

Tak tau la kenapa drama ni jadi trend kat Korea.Kalau siapa-siapa yang dah tengok drama ni,perasan tak Hyun Bin guna sweater biru kelip-kelip


Kalau nak tahu,sweater ni jadi trend gila-gila kat korea.Tak tahulah sebab apa.Nak tengok bukti?Ni hah...


2am ChangMin
 
Mason Moon  pun guna

yg ni.NO KOMEN.

Scene kat dalam drama tu pun diaorang buat parody.Dalam drama lain pulak tu diaorang buat parody.Memang fenomena betol drama ni.


scene dalam drama All My Love

 
 scene dalam variety show Oh My School

So,syuk rasa korang patut tengok drama ni.Highly recommended from me.Rugi kalau korang tak tengok..

Comments

  1. nampak macam menarik drama ni...nanti nak download...

    ReplyDelete
  2. drama ni best gile kot. suke hyun bin.

    ReplyDelete
  3. wowowo..... macam menarik cter nie... hehhe :)

    ReplyDelete
  4. waa... best nih! Korean! love2!

    http://cerytara.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. haha aku da habis tengok citer ni...memang best gila...korang patut tengok...sekarang ni aku tengah cari sweater famous warna hitam bermanik biru yang Hyun Bin pakai tuh, x tau la ada kat Malaysia ni x.

    ReplyDelete
  6. ade ke?kalau ade bagi tau..nak jugak.huhu.

    ReplyDelete
  7. La, mati2 igtkan brgn kosmetik Secret garden td. Tgh terfikir mcmna Syuk buat ulasan ttg brgn kosmetik ni. Tertipu rupanya.. Hihi~

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Samsung Galaxy S2 terjual sebanyak 10 juta unit