Paradise Ranch Korea Drama

Salam semua...



Harini nak cerita pasal drama yang latest dekat Korea.Tajuknya Paradise Ranch.Baru berapa episode je ditayangkan kat channel SBS.Macam menarik cerita dia sebab diaorang kahwin semuda 19 tapi bercerai dan 6 tahun kemudian diaorang jumpa balik.Dan kat situ la ceritanya bermula.Lee Da Ji bertemu semula dengan bekas suaminya.Time tu dia suka dekat Seo Yoon Ho yang sudah berkawin.Han Dong Joo macam ada hati dengan bekas isteri dia tapi dia tak tunjuk.Nak tau lebih tengok oke.Hero cerita ni takkan tak kenal.Member TVXQ,Max Changmin.Heroin dia syuk pernah tengok dalam movie millionare first love.Tengoklah preview drama ni.



 


 Max Changmin sebagai Han Dong Joo

Lee Yeon Hee sebagai Lee Da Ji

Joo Sang Wook sebagai Seo Yoon Ho
Yoo Ha Na sebagai Park Jin Young

Tengok kat korean drama,rating drama ni tak berapa nak tinggi,bila tengok drama ni menarik jugak jalan cerita dia.Setakat ni OST drama ni tak keluar full lagi,tapi kalau nak uptodate dengan OST drama ni,tengok laman web ni OST Paradise Ranch

Macam biasalahkan.Kalau nak tengok drama korea ni,tengoklah kat mysoju,dramacrazy ataupun epdrama.Ni tempat yang selalu syuk tengok online.Ke ada mana-mana laman web lagi?kongsi-kongsi.Sharing is caring right?
Sekian..

Comments

  1. iii syuk, apa khabar?
    update cerita korea eh? dah tgok ke?

    ReplyDelete
  2. sihat je.baru tgk epi 1 je..tak habis dwonload lagi..kat korea pun baru bape epi je..

    ReplyDelete
  3. waaaahhhhhh Changmin!!!!! lol..harus tengok nih..
    kalau kita nak tgk drama korea,kena tgk sape pelakonnya,mwahaha, sbb semua drama cliche..compare dgn jepun kita tgk plot cite hehe

    ReplyDelete
  4. rossoneri : nampaklah suke changmin..agak cliche la sbb selalu ade 4 org watak utame.cliche2 pon still mendapat smbtan..huhu.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Samsung Galaxy S2 terjual sebanyak 10 juta unit