InsyaAllah Maher Zain Malay Version




Salam semua...

Rata-rata semua dah tahukan semua artis ni kan.Untuk siapa yang tak tahu dia ni orang Lebanon.Dia dah ada satu album tajuk Thank You Allah dan album tu sangat laris kat Malaysia dan dia ni sangat famous kat Malaysia ni.Lagu-lagu dia memang berbentuk ketuhanan dan sangat sedap.Lagu favourite syuk For The Rest of My Life dengan Hold My Hand.Dia akan buat konsert kalau tak silap bulan 2 ni.Tapi dia pernah buat konsert sebelum ni dan memang mendapat sambutan pun.Entry ni untuk single dia,Insya'Allah tapi malay version.Tak sangka jugak dia nyanyi dalam malay.Best!!!Dengarlah




Andainya..
Kau rasa tak berupaya
Hidup sendirian tiada pembela
Segalanya suram,bagai malam yang gelap
tiada bantuan,tiada tujuan

Janganlah berputus asa..
Kerana Allah bersamamu..


[chorus]


InsyaAllah... InsyaAllah...
InsyaAllah... Ada Jalannya...


Andainya..
Kesalmu berulang lagi
Bagai tiada ruang untuk kembali
Tika keliru atas kesilapan lalu
Membelenggu hati dan fikiranmu


Janganlah berputus asa...
Kerana Allah bersamamu...


[chorus]


Kembalilah....
Kepada yang esa
Yakin padanya,panjatkanlah doa..
OOoo~ Ya Allah...
Pimpinlah daku dari tersasar
Tunjukkan daku ke jalan yang benar..
Jalan yang benar...Jalan yang benar..
Jalan yang benar...


[chorus]
TAPI


Baru-baru ni ada keluar satu lagu dia duet dengan diva berpakaian pelik Lady Gaga.Tajuk lagu Feel Like You Do.Lagu ni direkod sebelum Lady Gaga famous lagi.Nak dengar?





Macam mana?terkejut.Pelikkan dengar dia nyanyi lagu pop biasa sebab dah biasa dengar dia nyanyi lagu cam nasyid je kan.huhu.Sangat tak disangka-sangka.

Untuk peminat setia Maher Zain,jangan lupa pergi konsert dia.Maklumat lanjut pergi page Maher Zain Live in Concert.

Comments

  1. hope lagu2 MZ lain de malay version jugak,eheh

    ReplyDelete
  2. btol2..nak lagu Hold my hand ngan for the rest of my life..

    ReplyDelete
  3. syukri, sorry ea x boleh follow blog awak lah..x tahu nape..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Samsung Galaxy S2 terjual sebanyak 10 juta unit