My Princess : Korean Drama

Salam semua...


My Princess.Drama korea dari channel MBC.Dah nak habis tayang cerita ni kat korea.Rating pun agak boleh tahan jugak.Baru je habis drama ni semalam.Syuk dah tengok tapi belum habis lagi,memang best.Seronok tengok.

Drama ni tentang seorang ramaja perempuan yang masih sekolah biasa,tapi dia dapat tahu yang dia ni anak raja daripada seorang diplomat iaitu hero drama ni.Tak ke best tu.Dan bermulalah drama tersebut dengan  diplomat tu dilantik jadi tutor dia.Boleh kata jalan cerita di seakan-akan Princess Hour tapi hero dia bukanlah raja okay.



Sekarang beralih ke pelakon-pelakon drama ni pulak.

Song Seung Hun

Kim Tae Hee

Park Ye Jin

Ryu Soo Young

Sesiapa yang curious lagi pasal drama ni tengok trailer ni.

 

Drama ni memang disarankan kepada penggemar kdrama ye.

Comments

  1. waaaaa ! :)) sy mmg peminat korea . skang pn tga follow cite my princess . sgop letak tepi cite dream high .. hihik <3

    btw ,salam perkenalan ~:)

    ReplyDelete
  2. btw , tq :)
    sila tengok ini --->http://atahthesarjana.blogspot.com/2011/02/finally.html

    ReplyDelete
  3. thanks for the entry..dream high still num 1..hehehe.

    ReplyDelete
  4. huhu..bestnye...nak tgk la plak cite ni...

    ReplyDelete
  5. best gler cter ni...
    hahaha..baru je habes tgk...
    dorg berdua sgt sweet couple...
    kalau ade cter best baru kluar, btau eh... =)

    ReplyDelete
  6. watch pinoy tv shows online only on httP//www.pinoytvreplay1.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Samsung Galaxy S2 terjual sebanyak 10 juta unit