Angry Birds

Salam semua....

Untuk die hard fans Angry Birds.Mereka akan keluarkan games baru tajuknya Angry Birds Rio pada bulan 3 sempena filem Rio yang akan ditayangkan pada April.Sebelum ni diaorang ada keluarkan Angry Birds Seasons khas untuk Christmas kalau tak silap.Untuk pengetahuan semua game Angry Birds sangat famous dekat pengguna Apple sejak game ni keluarkan tahun 2009.Disebabkan terlampau famous,jadi diaorang decide nak keluarkan untuk operating system yang lain seperti Android,Symbian^3 dan lain-lain.Tapi yang bestnya untuk pengguna Android,diaorang boleh dapat games ni secara free kat Android Market,tak seperti pengguna Apple ataupun Symbian^3 [kalau tak silap la sebab syuk guna Android].Memang best jugak lah game ni.Dan disebabkan kat operating system yang lain pun laku,diaorang kembangkan lagi untuk pengguna Play Station 3,Windows dan Mac OS.Nampaklah memang berjaya betul game Angry Birds ni.Empunya Angry Birds ni iaitu Rovio Mobile sebelum ni ada jugak keluarkan games yang popular contohnya bounce.

 Yang Pertama

 
 Yang Kedua

 Akan datangg!!!

Untuk siapa yang tak tahu macam mana game tu,tengoklah video ni.




Buat yang tak sabar nak tau pasal Angry Bird Rio,tengoklah sneak peak ni.




Nak tau lebih lanjut lagi pasal Angry Birds ni pergi baca kat website ni.


p/s : memang best game ni.untuk yg gne android tapi tak download lagi,syuk syorkan download cepat..and try!!!

Comments

  1. best ke game nie?? de link download?

    ReplyDelete
  2. memang best..
    link.mm.
    http://thepiratebay.org/search/angry%20birds/0/99/0
    tapi tak tau la yg mne 1..try download yg plg byk seeder.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Samsung Galaxy S2 terjual sebanyak 10 juta unit