Seoul Sunday [ MTV K-POP TOP 50,2010] Part 2



Sambungan hari tu..untuk siapa yang tak tengok lagi 50-31 klik sini.

num 30
Artis : Lee Juck Lagu : With You
Agak weird music video lagu ni,tapi menarik.


num 29
Artis : Mblaq Lagu : Y
Baru je nak minat group ni,lagu baru diaorang Stay



num 28
Artis : 2NE1 Lagu : Clap Your Hands
From YG Entertainment,sama dengan Big Bang.Best lagu ni




num 27
Artis : Seven Lagu : Better Together




num 26
Artis : Narsha Lagu Piripapa
Mendapat jolokan Lady Gaga Korea.Dari kumpulan Brown Eyed Girl yang famous dengan lagu Abadacadabra.


num 25
Artis : Psy Lagu : Right Now
Lagu ni sangat catchy music dia,serious best music dia,kalau perasan perempuan yang lead dalam mv ni berlakon dalam drama Cinderella Stepsister


num 24
Artis : After School Lagu : Because of You
Lagu kedua untuk After School.Suka lagi lagu Bang.


num 23
Artis : Kara Lagu : Lupin
Mereka dari perempuan remaja bertukar jadi perempuan yang mature.Sangat suka Goo Hara

num 22
Artis : BoA Lagu : Hurricane Venus
Sangat famous dan masih famous.Pernah debut kat US dulu.Catchy lagu ni.


num 21
Artis : 4minute Lagu : Huh
Sangat gempak mereka ni.Orang Malaysia mesti ramai minat mereka ni.


num 20
Artis : Shinee Lagu : Lucifer
Woah..Tarian mereka sangat energetic.Kagum.Untuk pengetahuan,Lucifer tu adalah nama syaitan.


num 19
Artis : Girls Generation Lagu : Run Devil Run
Lagu ni ada banyak versi,mereka buat japanese cover tapi untuk english cover.Kesha yang buat.Trylah dengar yang english version punya.Kesha tu.


num 18
Artis : Lee Hyori Lagu : Chitty chitty Bang bang
Menarik video ni.Alien yang pandai menari.Mampu?


num 17
Artist : Epik High Lagu : Run


num 16
Artis : f(x) Lagu Nu Abo
Sampai formula mathematics pun boleh buat group.Ketua group mereka Victoria,dia masuk dalam varitey show We Got Married.


num 15
Artis : Girls Generation Lagu : Hoot
Lagu terbaru diaorang,bukan 007 tapi 009.Dance trouble-trouble yang hit.No wonder banyak kali dapat juara kat music bank.


num 14
Artis : 2pm Lagu : I'll Be Back
Mendapat jolokan rabbit dance,padahal diaorang buat move shuffle.Diaorang ambil scene Terminator.[angkat jari keatas]


num 13
Artis : Gain Lagu : Irriversible
Ni lagi salah seorang ahli kumpulan Brown Eyed Girl.Leader diaorang ni pun masuk variety show We Got Married.Tarian ni pun menarik.



num 12
Artis : 2NE1 Lagu : Can't Nobody
Group artis yang paling berjaya tahun 2009 dengan 2010.Memang banyaklah award diaorang dapat.Salute.



num 11
Artis : Beast Lagu : Shock
Sama syarikat dengan 4 minute dengan G.Na.Famous jugak diaorang dekat luar negara terutamanya Jepun.Shock!!



num 10
Artis : Rain Lagu : Love Song
 Dah famous kat US sejak dapat banyak tawaran berlakon filem kat sana,tapi masih menyanyi dan lagu dia best.


num 9
Artis : T-ara Lagu : I Got Crazy Because of You
Daripada lagu Bo Beep Bop yang cute bertukar kepada yang sexy.Artis yang paling banyak improvement tahun 2010.Banyak ahli diaorang berlakun.Jiyeon,Eunjung,Hyorin.


num 8
Artis : Miss A Lagu : Bad Girl,Good Girl
 Lagu ni dapat digital single award paling banyak dijual,dan group artis perempuan yang paling cepat dapat jadi juara iaitu tak sampai 1 bulan debut pun.Mesti sebab ada influence JYP.


num 7
Artis : 2am Lagu : Can't Let You Go Even If I Die
 Terbaiklah lagu ni.Pun dari JYP Entertainment.Walaupun mereka ni tak menari,tapi aura diaorang sangat kuat even dengan hanya berdiri kat atas pentas je.


num 6
Artis : CN Blue Lagu : I'm A Loner
 Band yang best selepas FT Island,diaorang sama syarikat.Ketua group ni YoungHwa pernah berlakon dalam You're Beautiful dan yang terbaru dia msuk dalam variety show We Got Marreid.


num 5
Artis : Wonder Girls Lagu : 2 Different Tears
First korean group yang masuk dalam Billboard Hot 100.Sangat famous lagu Nobody tu yang membuatkan diaorang dapat join tour dengan Jonas Brother dekat US.Berjaya sungguh mereka.


num
Artis : Taeyang Lagu : I Need A Girl
Ahlu kumpulan Big Bang buat solo,best lagu ni dan perempuan yang dalam mv ni dari 2NE1,comel dia tu,Sandara Park


num
Artis : 2NE1 Lagu : Go Away
Memang memonopoli betul group ni,nampaklah yang mereka ni berjayakan.Mereka punya projek seterusnya dengan Will.I.Am kalau tak silap.Memang gempaklah kan.


num 2
Artis : 2pm Lagu : Without You
Yeah,2pm again.Best-best.


num 1
Artis : Girls Generation Lagu : Oh!
Tak dinafikan,mv untuk video ni adalah video yang paling banyak viewer kat Korea.Cute,lawa semualah kat video ni.Congratulation.

Comments

  1. aaaaa ! sukalahh sbb dpt info lg !

    eh , tada ke IU-nagging tu ? hurmmm

    ReplyDelete
  2. 사이트 ✻ romlah : tade lah..tpi sedap lagu tu..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Samsung Galaxy S2 terjual sebanyak 10 juta unit