Sign : CSI Korean Drama

Salam semua..

Latest drama from SBS korea...Baru je tayang kat channel One HD.Drama ni tentang penyiasatan dan forensik.Kira macam CSI tapi korean version.Secara jujur syuk belum tengok lagi cerita ni kalau tengok rating agak tinggi sebab ranking drama ni tak pernah atas nombor 4.Kira ramailah orang tengok.Jom tengok lead actor & actress drama ni

Park Shin Yang


Kim Ah Joong [ act dalam 200 Pound Beauty]

Uhm Ji Won
Jung Gyu Woon [pernah act drama Dr.Champ]

Tak boleh nak komen apa-apa pasal drama ni sebab tak tengok lagi.Tapi untuk peminat setia CSI,kalau nak kelainan haruslah tengok drama ni okay.Nak preview?

Comments

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Good Daughter, Hana Korean Drama