OST Dream High

Salam semua..


Akhirnya,OST yang sangat-sangat syuk nantikan.Serious lagu-lagu dalam OST ni semua best.Trust me!Semua yang nyanyi artist yang famous.Dan of course ada pelakon drama tu sendiri sebab diaorang pun artis jugak.Untuk sesiapa yang belum tengok drama ni,korang kena tengok sebab sangat best.Percayalah,Dream High sangat best.

OST Dream High



1 Dream High            Taecyon,Wooyoung [2pm],Suzy [Miss A],Kim Soohyun,JOO
2 Someday                   IU
3 My Valentine           Taecyon  & Nickhun [2pm]
4 If                                 J.Y Park
5 Maybe                        Sunye [Wonder Girls]
6 May I Love You      Changmin & JinWoon [2am]
7 Don't Leave Me       Junsu [2pm] & J Lim
8 Someone's Dream   San E
9 Winter Child            Suzy [Miss A]
10 Dreaming               Kim SooHyun
11 If  [Inst]
12 Maybe [Inst]

 
Lagu May I Love You [Pilsook & Samdong cover]
 
Don't Leave Me[Jason & Hyemi cover] suka sangat yg ni

Sesiapa yang minat bolehlah beli dekat ITunes [international pulakkan],boleh download dekat lama web ihoneyjoo.

By the way,sangat suka tengok milky couple  [Jason & PilSook]


Tengoklah scene diaorang.Cute.
 

Comments

  1. haha suke gak.eh tapi lagu dream high tu bukan ke joo,taec n suzy je? wooyoung n soohyun pn nyanyi gk ek?

    lagu my valentine tu cam tak caye je taec boleh nyanyi ballad..suare die dh la rock HAHA.nichkhun nyanyi part mane je eh?

    ReplyDelete
  2. lagu dream high tu,taec rap je.yg nyanyi tu wooyoung ngan soohyun..

    boleh cam suare nickhun dlm my valentine tu..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Good Daughter, Hana Korean Drama