Why [ Keep Your Head Down] Dance Version MV


 TVXQ atau nama lain DBSK sangat famous kat worldwide ni.Gempak jugaklah group ni,siap masuk Guinness World Book of Record lagi bukan sekali tapi 2 kali.Satu sebab fan club terbesar kat dunia dan satu lagi artis paling banyak yang diambil gambar sebab sejak diaorang ni debut sebanyak 500 juta kali gambar diaorang diambil untuk majalah,model dan lain-lain.Diaorang baru debut,tapi sekarang TVXQ tinggal 2 iaitu Changmin dengan Yunho .Lagi 3 orang tu buat group baru nama JYJ,diaorang siap debut dekat US lagi.Lagu famous diaorang Ayy Girl.Member group ni pun banyak jugak dah berlakon sekarang.Antara yang syuk ingat Micky berlakon dalam Sungkyunkwan Scandal,Changmin berlakon dalam Paradise Ranch,Yunho berlakon dalam Heading to the Ground.

 Yunho 

Micky berlakon best drama ni
 Changmin,baru jugak drama ni



Berbalik kepada tajuk entry,lagu Why [ Keep Your Head Down ] ni dah menang kat Music Bank 3 times in a row,dekat SBS Music Trend pun dah 3 kali.Maybe sebab dah lama sangat tak buat comeback.So,peminat excited terlebih.Kat jepun pun diaorang buat comeback dan dapat num 1 kat Oricon chart.Dance diaorang pun best sebab tu diaorang baru keluarkan dance version punya MV.Ramai peminat nak tengok kot.Hah,tgk ni.Enjoy.



Comments

  1. err , DBSK dah 5 tahun debut kalau tak silap . cuma baru baru ni ada masalah dengan kontrak , so bila dorang buat comeback stage, tinggal 2 orang je .


    thankz share ! serious nak bljr dance dorang :) btw , sudah follow anda semula .

    ReplyDelete
  2. ade masalah kontrak.ouh.wah nak belaja menari tu.hwaiting..huhu.

    ReplyDelete
  3. dorg debut 2003 laa..
    aku baru na minat.hehe.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Only Love Korean Drama