Mary Stayed Out All Night

Salam semua...


Tengok tajuk mesti semua dah tahukan apa benda tuh.Drama korea lagi.Tak taulah kenapa suka sangat cerita pasal drama korea.okay.Drama ni kelakar sangat sebab jalan cerita drama ni unik.Heroin dia kelaka gila.Heroin dalam cerita ni kena kahwin 2 orang sekali.Drama ni ditayangkan kat KBS World hujung tahun lepas.Tapi masih belum terlambat nak cerita pasal drama ni.

Jang Geun Suk sebagai Kang Moo Kyul


Moon Geung Young sebagai Wi Mae Ri


 Kim Hyo Jin sebagai Seo Jun

Kim Jae Wook sebagai Byun Jung In


Bagi sesiapa yang dah tengok cerita ni,korang perasan tak Wi Mae Ri ada kait sarung tangan untuk Moo Kyul.Kalau nak tahu,Mae Ri memang kait sendiri sebab tengok time diaorang kena interview,memang dia sendiri yang kait.Dalam drama ni bagi syuk yang paling kelakar time Wi Mae Ri buat mata Puss In Boot dalam cerita Shrek.Sangat cute..

sama tak?

OST drama ni banyak daripada Jang Geun Suk sendiri sebab dalam drama ni pun dia menyanyi.So,memang banyaklah lagu dia sendiri nyanyi.

Untuk sesiapa yang minat OST dia,boleh download kat sini.OST Mary Stayed Out All Night

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Only Love Korean Drama