Strong Heart Korean Variety Show

Salam semua...


Untuk peminat korea sekali lagi.Ada 1 rancangan baru dekat channel ONE HD setiap hari jumaat pukul 6 kalau tak silap..Dia rancangan variety show yang famous dekat korea.Variety show ni akan jemput artis setiap minggu untuk menceritakan kisah diaorang yang boleh buat penonton gelak ataupun menangis.Cerita yang paling banyak vote akan menang dan dapat title Strong Heart.Dia punya pengacara pun superb,Kang Ho Dong [pengacara Star King] dengan Lee Seung Gi [pelakon My Girlfriend is Gumiho].Selain daripada bercerita kisah artis-artis.Diaorang ada jugak buat persembahan tapi persembahan yang kelakar la selalunya.Sesiapa yang die hard fan apa-apa tentang korea,perlulah tengok variety show ni.Ada jugak diaorang jemput artis korea yang famous macam 2pm,2am.2NE1 dan lain-lain.Memang korang akan terhibur.Nak cakap banyak pun tak guna kalau korang tak tengok lagi.Untuk sesiapa yang nak tengok online,syuk terjumpa beberapa blog yang ada upload pasal variety show ni

Ni link yang first
Link second 

Tapi diaorang taklah selalu update sangat.Yang best je kot diaorang upload.At least bolehlah tengokkan..

Comments

  1. Saya peminat setia One HD, drama2 dan variety show nya paling top dari Korea... syabas!!

    ReplyDelete
  2. suka tengok Seung Gi-sshi! lagi suka tengok dia dalam My GF is A Gumiho! :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Samsung Galaxy S2 terjual sebanyak 10 juta unit